Oferta Astra


Astra este poarta spre divertisment și informaţii pentru tine, familia ta şi peste 143 de milioane de gospodării din Europa

 

 

Cu Astra puteţi recepţiona canalele de televiziune preferate, inclusiv canale HD şi 3D, staţiile de radio favorite şi puteţi folosi servicii interactive. Difuzăm peste 2.500 de canale de televiziune şi radio, aşa că veţi avea cu siguranţă de unde să alegeţi. Cu Astra puteţi intra în universul digital al divertismentului şi informaţiilor. Pe această pagină web puteţi găsi informaţii detaliate despre oferta Astra şi echipamentele necesare pentru recepţie.  

 

 

Cel mai răspândit sistem de sateliţi din România vă aduce divertisment digital şi experienţe de excepţie chiar la dumneavoastră acasă. Bucuraţi-vă de cele mai bune canale de film, ştiri, sport, educaţie, muzică, documentare, culturale şi canale pentru copii. Vor fi cu siguranţă pe placul fiecărui membru al familiei. Puteţi beneficia imediat de programele digitale de pe sateliţii Astra pe întregul teritoriu al României – în apartamentul de la oraş, în casa de la ţară sau la cabana de la munte. Prin urmare nu există niciun risc să nu puteţi urmări postul preferat.