SES lansează soluția globală Maritime+ pentru conectivitate de mare viteză pe navele transoceanice

SES S.A. (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG) a anunțat lansarea serviciului său global SES Maritime+ care va oferi conectivitate de mare viteză navelor transoceanice.

SES Maritime+ va oferi clienților maritimi acces la internet în bandă largă și pachete de acoperire personalizate, garantând utilizarea eficientă a capacității satelitare. Navele care traversează oceanele vor benefica de roaming continuu, cu ajutorul flotei globale SES, care include 50 de sateliți, o infrastructură terestră extinsă de peste 20 de teleporturi și peste 6.000 de puncte de prezență.

Serviciul oferit combină infrastructura rețelei globale SES și capacitatea satelitară hibrid, cu cea mai nouă tehnologie a VT iDirect, ceea ce permite clienților SES să livreze o platformă completă de soluții utilizatorilor maritimi din întreaga lume. Avantajele comerciale includ acorduri de servicii personalizate și opțiuni de debit scalabile, cu prețuri standardizate, indiferent de regiune sau sezon.

Produsul global SES Maritime+ face parte din rețeaua consolidată de date SES - SES Plus - care oferă produse și soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor în creștere de pe piețele mobilității și corporate. În martie anul acesta, a fost prezentată o ofertă maritimă regională în bandă Ka, creată special pentru Europa.

“SES Maritime+ oferă clienților noștri globali flexibilitatea și agilitatea necesare pentru a-și adaptata cererea de capacitate ori de câte ori este necesar, precum și liniștea de care proprietarii de nave au nevoie pentru a se axa pe livrarea celei mai bune experiențe în ceea ce privește relația cu clienții,” a declarat Elias Zaccack, șeful Centrului SES de soluții pentru mobilitatea pieței. “Vom continua să ne îmbunătățim și să ne dezvoltăm capacitățile de debit oferite de SES Maritime+ pentru a ne asigura că navele pot ajunge oriunde în lume cu roaming neîntrerupt.”

“VT iDirect sprijină creșterea strategică a furnizorilor maritimi cheie, cum ar fi SES, creând o platformă super-scalabilă, care le permite partenerilor noștri să ofere noi servicii și, astfel, să se diferențieze pe piață,” a declarat Kevin Steen, vicepreședinte senior pentru Vânzări Globale și Chief Operating Officer, VT iDirect. “Cererea de conectivitate VSAT este în continuă creștere, ceea ce generează o valoare semnificativă în întreg sectorul maritim printr-o gamă largă de aplicații pentru companii, personalul navigant și pasageri. În prezent, un nou val de inovații la nivelul serviciilor, cum ar fi SES Maritime+, consolidează și mai mult rețelele VSAT, care devin astfel mai accesibile și mai ușor de utilizat, generând un profit superior pentru operatorii maritimi.”